Servicii webdesign Timisoara.

Web design Timisoara

Cateva detalii despre servicii de webdesign oferite:

Echipa noastra e specializata in dezlvoltare web(site-uri de prezentare, site-uri cu sistem de management (CMS), site-uri flash).
Aditional putem sa va oferim toate servciile de care aveti nevoie privind intretinerea site-ului.

Servicii adiacente oferite:

Pe langa realizarea site-ului, va punem la dispozitie o serie de servicii web care suplinesc orice nevoi in domeniul web pe care le aveti.

img

Inregistrare domenii web

Inregistram domenii web la cele mai mici preturi. Puteti sa comandati online domeniul prin formularul de comanda din site.

img

Realizare sigla Timisoara (design logo)

Realizam sigla pentru afacerea dvs., antete pentru documente precum si orice alte materiale de care aveti nevoie pentru promovarea afacerii dvs.

img

Direct mail marketing (e-mail marketing)

Solutii de mail marketing pentru firma dvs. Campania consta in trimiterea de newslettere la adresele clientilor dvs. Aceste campanii prind teren pe masura ce trece timpul. Nu ezitati sa ne contactati!

Inregistrare domenii

Putem sa inregistram domenii .ro, .com. .com.ro sau cu cele mai cunsocute extensii de pe Internet. Nu va ramane decat sa verificati disponibilitatea domeniilor.

 

Noutati webdesign

31. 03. 13

Pe langa servicii de web design Timisoara, de acum oferim servicii de print la calitate maxima si la cele mai bune preturi. Daca doriti oferta pentru grafica si realizare materiale publicitare, nu ezitati sa ne contactati.. [...]

10. 12. 09

Lansarea noului site WebTimisoara. Prin acest site dorim sa venim in sprijinul persoanelor care cauta solutii de web design pentru firma lor. [...]

01. 12. 09

Serviciile noastre acopera acum toate domeniile: webdesign, webhosting, inregistrare domenii, promovare google. [...]