Portofoliul nostru

Portfoliul de web design

Aveti mai jos cateva lucrari realizate de echipa noastra:

img

Web design - www.ecokids.ro

Site de e-commerce, specializat pe haine organice copii. Site-ul are o administrare complexa. A fost realizat si un blog special pentru acest site, cu un design deosebit.

img

img

Web design - www.organicbebe.ro

Site realizat pentru o revista eco pentru copii. Site-ul e realizat pe o platforma Wordpress si e customizat pentru client. A fost instalat si un forum cu o interfata deosebita.

img

img

Web design - www.produse-bio-lifecare.ro

Site realizat pentru un reprezentant LifeCare. Sunt prezentate toate detaliile necesare inscrierii. Site updata constant de catre clienti. Realizare grafica specifica activitatii.

img

img

Web design - blog.3d-tv.ro

Blog realizat pentru o firma in domeniul echipamentelor 3D. Grafica web e realizata in concordanta cu domeniul acesta. Totul se poate actualiza din partea de administrare.

img

img

Web design - www.tineribanat.ro

Web design pentru Biserica Adventista die ziua a Saptea Conferinta Banat din Timisoara. Sit realizat foarte complex, clientii putand actualiza stirile, evenimente, continutul media si mare parte din continutul site-ului web.

img

img

Web design - www.premium-dental.ro

Imbunatatire grafica pentru un cabinet dentar & hosting pe serverul nostru. Site-ul are oferte updatate periodic si informatii necesare pentru pacienti. Site-ul are o sectiune de administrare foarte usor de folosit.

img

img

Web design - www.threeface.ro

Site ce comercializeaza jenti Threeface. Sunt prezentate informatii privind modelele de jenti din marca aceasta. Fiecare janta e prezentata in detaliu. Site optimizat pentru Google.

img

1 2 3 4 5